tisdag 15 januari 2013

Tisdagsmys

Tisdagen är snart över och här ligger jag i sängen och gäspar. Trots att Molle inte vaknade förrän 07.30 i morse så är jag jättetrött. Det ska bli skönt att läsa några kapitel i boken och sedan släcka lampan och sova.

Vår tisdag finns det inte så mycket att berätta om. En helt vanlig dag utan några överraskningar. Joppe har varit på förskolan där de idag hade julgransplundring. Tomten hade varit där på besök och med sig fick alla barnen ett gosedjur och russin. Joppe visade stolt upp vad han hade fått av tomten när vi hämtade honom och sen åt han och bjöd Molle på russin.

När Jonas slutade jobbet idag tog vi alla en promenad med Figo. Det var kallt men skönt att komma ut och få frisk luft. Som vanligt på tisdagar brukar vi ha det lite extra mysigt. Tisdagar har annars en tendensen till att vara långtråkiga och trista, enligt mig veckans sämsta dag. Men med tisdagsmyset blir dagen mycket bättre, till kvällens mys blev det kycklingtacos. Uppskattat av alla förutom Molle, för kräsna Molle dög bara ananasen.

Imorgon ska jag och Molle frukostdejta med Maja och Sixten. Det ska bli roligt och skönt att komma hemifrån lite. Miljöombyte är aldrig fel.

Natti Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar