söndag 17 februari 2013

Skratt & Fnatt

Vår lördag blev inte riktigt som planerad, Jonas kände sig trött och hängig så jag och barnen gick hem till mina föräldrar för lite miljöombyte så han kunde vila. Innan dess var jag på lördagsspinning och jag måste säga att jag är mäkta imponerad över mig själv som klarade att prestera så mycket trots fredagens intag av mycket vin. Hemma hos mina föräldrar blev barnen servade med lek, bad, bakning och fika medan jag fick chansen att ta det lite lugnt.

Men nu till min och tjejernas fredagskväll. Jag, Sara och Carro pratade innan jul om att vi skulle ses och gå ut och käka och dricka vin tillsammans. Men vi fick inte till en sådan dejt då utan först nu i februari. Men den som väntar på något gott... När barnen hade lagt sig här hemma kom mina föräldrar och vaktade dem så Jonas kunde skjutsa mig och Carro, först stannade vi till på Da Vinci där vi hämtade upp maten vi beställt för att sedan åka vidare hem till Sara. Direkt när vi kom blev vi serverade vin och vi satte oss i köket och dukade fram maten. Vi beställde friterade räkor, strimlad biff och lök samt wokad kyckling i röd curry. Så otroligt gott! Vinet flödade och glasen blev tomma fort för att snabbt bli fulla igen. Vi skrattade precis hela kvällen så jag hade nästintill träningsvärk. 

Jag, Sara och Carro har inte alls känt varandra länge, men ändå känns det som om vi alltid har känt varandra. Sara och jag lärde känna varandra eftersom Jonas och Hans är vänner, samt att vi sågs på handbollsfester/middagar. Sen är Joppe och Alfred lika gamla och har därför lekt mycket tillsammans. Så vi har kanske känt varandra i  lite över 2 år nu. Carro träffade jag för första gången på en lekplats med Emelie och Melker. Jag minns att Max var nyfödd då så vi borde känt varandra i snart 1,5 år nu. Sen började Elsa och Joppe på samma förskola i samma veva så det kom helt naturligt att vi började umgås. Hur som helst så är jag jätteglad över mina nyfunna vänner och jag hoppas att vi alltid kommer att förbli vänner.

Här kommer lite bilder från vår fredag, dock vill jag poängtera att kameran kom fram först efter lite för många glas vin...


Sara, Carro och jag. 
Inte ens på ett uppstyrt kort kan vi hålla oss för skratt.


Vi skrattar så vi gråter


Fylla-i-bok, vin och lite mer skratt på det


Fina fina vänner, om ni bara visste hur glad jag är över att ni finns. 
Jag gillar er precis lika mycket när ni är fina som när ni är....lite mindre fina ;)


Sara hade kvällen till äran köpt hem yatzy och vem som vann vet vi inte för Sara håller fortfarande på att räkna ut resultatet ;) Men med tanke på att Sara trodde att yatxy i treor bara gav 15 poäng och att Carro hade flera rutor tomma, förstår jag varför resultatet dröjer.


Vinet flödade


Snurrig och glad

4 kommentarer:

 1. Jätte trevlig kväll återigen, som vi kommer prata länge om! Hjärta er!

  SvaraRadera
 2. Gråter ännu... jösses sikken kväll <3

  SvaraRadera
 3. Fina tjejer! Låter som en toppenkväll! :)

  SvaraRadera
 4. Hej :)
  Härliga bilder!
  Fina tjejer alla tre :)

  www.minakottarojag.blogg.se
  Kram Emelie

  SvaraRadera