fredag 1 mars 2013

Are You Lonesome Tonight?

Fredagskvällen är här och här sitter jag med datorn, en kopp vaniljte och vit choklad. Ikväll har Jonas x2 och Marcus x2 spelkväll (lite lustigt att de heter likadant) och det är därför jag sitter här själv hemma i soffan. Det känns inte alls som fredag när inte Jonas är hemma och jag har flera gånger tänkt att det ska bli så skönt med fredag imorgon. 

När Jonas åkte iväg förut satte jag och barnen oss i soffan och såg på "Alvin och gänget". Vi åt lite godis och myste lite extra mycket, precis så som fredagsmyset ska vara. Sedan ringde mina snälla föräldrar och bjöd oss på smarrig kvällsmat (rättare sagt till mig, då barnen redan ätit). Färska räkor och havskräftor, mums mums mums. 

Våra barn brukar väldigt sällan krångla vid nattning och vi har smidiga nattningar med barn som somnar direkt. Men givetvis krånglas det när man är själv med dem. Jag la Molle först och det gick bra, men när jag sedan skulle natta Joppe vaknade Molle till och var ledsen samt började kasta ut sina kuddar, täcke, snutte, tutte osv. Jag låg då och läste för Joppe men fick avbryta för att gå in till Molle. När jag väl lugnat ner Molle skulle jag gå in och läsa klart för Joppe men då hade han redan somnat. Han hade släkt lampan och låg och kramade min kudde, älsklingen då. Efter många nappinstoppningar somnade äntligen Molle, nästan en timma senare än vanligt. 

Men nu ska jag återgå till min kopp te, choklad och zappande på tv:n. 
Hoppas ni har en mysig kväll!2 kommentarer:

  1. Typiskt att det alltid ska bli krångel när det helst inte får bli det. Låter dock väldigt skönt med en kväll själv. Är avundsjuk!! Väntar på att Ebba ska somna tidigare på kvällarna så att man kan ha lite mer egentid och självklart även mer tid med mannen. Men allting har ju sin tid och bebistiden är ju så kort!

    SvaraRadera
  2. Håller med! Inte alls ngn helgkänsla när man inte är hemma allihopa :)

    SvaraRadera