måndag 11 mars 2013

Ingen vanlig vecka

Måndagen och den nya veckan började bra här hemma. Molle vaknade vid 06.30 och hade då sovit 12 timmar utan att vakna. Joppe har som vanligt sovit bra och valde att ta sovmorgon till 08:20. Jag känner mig riktigt pigg idag trots att jag och Jonas var vakna lite längre igår för att se de två första avsnitten av den nya serien som började på TV4. The Following tror jag serien heter om jag inte är helt fel ute. En riktigt bra serie så det var ett bra val av Jonas.

Den här nya veckan är lite extra speciell här hemma. Vi får nämligen en 3-åring i huset på lördag. Vår fina Joppe fyller 3 år och det ska vi såklart fira. Det känns riktigt kul att han fyller år på en lördag i år för då har Jonas möjlighet att få vara med och fira honom på sängen. På lördag är det släktkalas här hemma och på söndag blir det barnkalas. Det blir därmed en riktig kalashelg!

Men innan helgen är här har vi en hel del att göra för att förbereda kalasen och firandet av vår Joppe. Vi ska baka, fixa kalaspåsarna till fiskedammen, möblera om så vi får plats att ha kalas, skicka in en hurra-bild till tidningen, blåsa ballonger och så mycket mer.

Hoppas ni fått en bra start på den nya veckan!2 kommentarer:

  1. Förstår att ni uppskattar att Joppe fyller på helgen i år - vi hade för första ggn en vardagsfödelsedag i år och det känns lite sådär - man vill ju gratta dem heöa dagen liksom :)

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt! Charlie fyller två på en fredag, jag ska garanterat ta semester. Vill vara med min goding på hans stora dag och så lär man inte kunna göra varje år precis :)

    SvaraRadera