måndag 11 mars 2013

Spontan måndag

Idag har vi inte haft något planerat och det har varit riktigt skönt. Vi har verkligen tagit dagen som den kommer och den har blivit riktigt bra. Vi började förmiddagen med en långpromenad i solen. Det var riktigt skönt trots den bitande kylan. Molle somnade snabbt i vagnen och Joppe fick äran att bestämma promenadväg därav blev promenaden lite längre än planerat. Efter lunch och vila fick jag ett bakryck och började baka bröd. Brödet var klart lagom till att Jonas slutade jobbet, så vi tog lite mellis tillsammans innan vi satte barnen i bilen och tog en spontantripp till Skövde för att besöka Polarn o Pyret.
 
På Polarn o Pyret hittade vi en hel del. Skaljacka, skalbyxor, tre tröjor, tvåomössar och strumpor fick följa med hem. Barnen skötte sig riktigt bra trots att det tog lite tid, det tackar jag Polarns fina tågbana för. Vi fick till och med prova skaljackan på Joppe, först blev det lite protest men sedan sa han "okej då mamma" och ställde sig med armarna rakt ut. Skönt att veta att det blev rätt storlek. Jobbigt med byten när man inte bor i samma stad.
 
Efter besöket på Polarn o Pyret gick vi till leksaksaffären för att se om Joppe ville ha något speciellt i födelsedagspresent. Bilavdelningen blev genast populär men han pekade inte på något speciellt förrän vi kom till smålegot och han pekade på bärgarn. Så den fick följa med hem. Molle valde typ hela affären, allt från bilar till my little pony.
 
Klockan blev alldeles för mycket så vi fick hoppa in en snabbis  på Mc Donalds innan hemfärd. Barnen behövde få lite mat i magen innan det var dags att sätta sig i bilen. Vi var nästan säkra på att barnen skulle somna i bilen, särskilt Molle. Men de höll sig vakna och vi kunde natta dem ordentligt när vi kom hem trots att klockan var mer än vanligt. 
 

 
Nybakat
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar