måndag 29 april 2013

Badtripp

[tidsinställt inlägg]

Igår morse var det dags för den efterlängtade resan till Örebro. Vi hade inte vågat nämna något om den resan till Joppe förrän i fredagskväll. Joppe älskar nämligen att bada, eller rättare sagt att bada på badhus. Säger jag eller Jonas ordet badhus springer han direkt in i sitt rum och hämtar badbyxorna. Joppe somnade fort i fredagskväll eftersom han visste att "imorgon ska vi åka till badhuset". 

Igår vid 8-tiden på morgonen kom Sara, Hans, Alfred och Astrid och mötte upp oss utanför oss. Sedan åkte vi mot Örebro. Vi stannade till en gång på vägen och åt goda smörgåsar som Hans och Sara hade tagit med. Joppe och Alfred passade även på att springa några varv på rastplatsen. När vi hade 5-10 minuter kvar till Gustavsvik (badet) somnade Molle. Det blev med andra ord ingen lång sovstund för honom men trots det orkade han bada flera timmar utan minsta gnäll. Joppe och Alfred lekte mest med papporna i badet, de ville åka alla "farliga" rutschkanor och liknande. Jag och Sara tog mest hand om Astrid och Molle som gärna höll sig i de varma poolerna. Vi hade roliga timmar inne på badet och det var härligt att se hur alla fyra barnen uppskattade besöket på badhuset. Det lös glädje och lycka i deras ögon. 

Efter dusch åkte vi vidare mot McDonalds för att äta lunch. Därefter styrde vi vidare mot Mariebergs köpcentrum där vi shoppade, åt glass, lekte och hade skoj. En jätterolig dag tillsammans med våra fina vänner. 


Dags för frukostfika


Ledsen Joppe, osminkad mamma och finurlig Molle


Joppe och Alfred på upptäcktsfärd 


1 kommentar: