måndag 29 april 2013

Äntligen är de här!

I eftermiddags kom äntligen Moster C och Patrik hem till oss. Vi har inte träffat dem på fyra månader så det var verkligen på tiden. De följde med Jonas till förskolan och hämtade barnen. Molle kände inte igen dem direkt, vilket inte är så konstigt eftersom det var ett bra tag sedan han träffade dem sist. Visserligen har vi pratat via FaceTime men det blir inte samma sak. När jag kom hem vid halv sex hade både Molle och Joppe blivit vana vid Moster C och Patrik och de stod vid grinden och ropade på dem hela tiden.

Joppe fick vara uppe lite längre nu ikväll eftersom han hade så roligt med Moster C och Patrik. Han orkade till och med vara med och äta lite "välkommen-hem-middag" hemma hos mina föräldrar. Molle däremot gnuggade ögonen och gäspade stort, så han fick lägga sig på sin vanliga tid. Mamma och pappa bjöd på grillat och det var hur gott som helst!

Imorgon är det en bra dag, tisdag innebär kort jobbdag. Perfekt då det är ledig onsdag också! Det ska bli så skönt med en ledig dag mitt i veckan. Nästa vecka blir det också en kort vecka, gilla gilla gilla!

Men nu väntar sängen! Natti Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar