söndag 12 maj 2013

Fokus

Vad härligt det har varit med långhelg! Trots att Jonas jobbade i fredags så känns det ändå som om han har varit hemma med oss hela tiden. Nu när det är så härligt och fint väder är det lättare att vara själv med barnen också. Vi spenderar mycket tid utomhus, vilket bidrar till att barnen är mycket mer nöjda och glada. När vi sedan kommer in uppskattar de sina leksaker på ett helt annat sätt och leker bättre tillsammans. 

I lördags morse åkte Jonas till golfbanan och då passade jag och barnen på att gå på promenad. Vi avslutade promenaden på lekplatsen inne på Fokus. Den lekplatsen är inte i ordning, den är gammal och sliten men barnen älskar den lekplatsen. Jag tror de uppskattar de stora ytorna samt att det finns en linbana och en karusell. Det finns inte på de andra lekplatserna vi vanligtvis brukar besöka. Joppe fick testa linbanan själv för första gången och han var helt tokig. Han tjöt och skrattade och ropade "en gång till" innan han ens hade hunnit åka klart. Även fast barnen gillar att leka där tycker jag det är jättesynd att de inte har renoverat den lekplatsen. För läget är verkligen toppen där! Det är en park som är inhägnad med stora grönområden /skog och det är väldigt fint och mysigt där.  

Bilder från i lördags på lekplatsen:2 kommentarer:

 1. Håller verkligen med! Melker älskar linbanor och såna karuseller!
  Får kanske bli en lekdejt där snary? :)

  SvaraRadera
 2. gu va stora dina grabbar har blivit! märks att jag ligger sjukt mkt efter me alla blogginlägg för ja har ju missat massor men snart så är ja ikapp :)
  Hoppas allt är bra med er!?
  Kram

  SvaraRadera