söndag 9 juni 2013

Första besöket

I förmiddags packade vi in barnen och packning i bilen och åkte iväg på utflykt. Vi gjorde ett snabbt stopp på Ica för att komplettera lite till utflyktslunchen. Dagens destination blev Blomberg där vi mötte upp Petra, Marcus och Charlie. Maja, Jonas och Sixten skulle tyvärr på dop, så de kunde inte följa med denna gång. Idag var det alltså det första besöket på Blomberg för i år. Jag tycker det är riktigt mysigt där och det är en plats jag gärna åker till. 

Joppe, Molle och Charlie var snabba med att få leka. De tog fram spadar, hinkar, traktorer och så vidare och slog läger nere vid stranden. Vattnet blev som väntat väldigt roligt och intressant och efter en liten stund åkte även kläderna av för att ersättas med badbyxor. Joppe och Charlie var modiga och var i vattnet en bra stund medan Molle tyckte det var alldeles för kallt och nöjde sig med att doppa fötterna. 

När barnen hade badat klart var vi alla hungriga och vad passar inte bättre än grillad korv på stranden?  Till efterrätt blev det även grillade marshmallows. Vilken härlig förmiddag vi har haft idag! 








1 kommentar:

  1. Åh vad härligt! Underbara bilder verkligen. Så skönt att sommaren äntligen är här, hoppas på många fina dagar nu bara :)

    SvaraRadera