måndag 24 juni 2013

Hemma igen!

God morgon! Igår kväll kom vi hem från Fjällbacka. Det regnade på förmiddagen så vi packade snabbt in all packning i bilen och beslöt oss för att åka hemåt. Vi stannade till på IKEA i Uddevalla för intag av lunch och lite shopping. Vi har haft härliga dagar på kusten trots varierande väder och därmed en hel del regn. Det är både skönt och tråkigt att vara hemma igen, precis så som det brukar kännas när man kommer hem.

Vi har inte haft en bra natt så idag är vi alla trötta. Barnen har sovit jättebra i Fjällbacka. De har somnat senare än vanligt men sovit hela nätterna och tagit sovmorgon varje morgon. Men första natten hemma var ingen höjdare. Båda barnen hade svårt att somna och när jag och Jonas precis somnat dröjde det inte länge förrän Molle vaknade och ville komma in till oss. Strax därefter vaknade Joppe och ville sova inne hos oss också. Barnen har sovit oroligt, väckt varandra och jag har sovit på minsta möjliga plats i sängen. Jag har egentligen fungerat som en stödbräda för Joppe, så han inte ska ramla ut, så liten plats har jag haft inatt. 

Idag ska jag och barnen bara ta det lugnt. Vi ska greja här hemma och bara strosa runt, leka i trädgården och så vidare. Skönt att bara vara efter långhelgen i Fjällbacka. 

Bilderna nedan är från mini-midsommarfirandet i onsdags i Fornbyn:


Joppe, Elsa och Molle


Snälla och söta Elsa tar alltid så bra hand om Joppe och Molle


Öppna förskolan bjöd på riktigt god jordgubbstårta


Joppe (Lowa och Liwia) i bakgrunden äter också jordgubbstårta


Alfred och Molle 


1 kommentar:

  1. Fru Gunnarsson24 juni 2013 12:42

    Gissa om Elsa blev mallig nu- åå ja får va med i Lindas blogg :) haha...

    kram

    SvaraRadera