torsdag 18 juli 2013

Gårdagen var låååång

Som jag skrev i förgående inlägg var det en toppendag i tisdags. Igår däremot var inte alls barnen på bra humör. Anledningen till det var att de inte somnade förrän 22.30-23.00 kvällen innan. Molle vaknade tidigt, redan vid 6-tiden och var gnällig och trött precis hela dagen. Joppe vaknade i och för sig någon timma senare men var riktigt trött han med och sur mest hela tiden. Inga bra förutsättningar för en bra dag med andra ord.

På förmiddagen kom Emelie, Melker och Ebbe hit. Barnen lekte i lekstugan, badade i plaskpoolen och fikade. Joppe som inte alls var på bra humör var inget vidare sällskap och Molle var trött. Men det var jättekul att få träffa våra vänner och jag uppskattar att vi hann ses innan semestrarna kör igång. Förhoppningsvis hinner vi även besöka dem i deras sommarstuga som bara ligger några få mil från vårt sommarparadis. 
När våra vänner gått hem somnade Molle direkt i vagnen medan jag och Joppe la oss på en filt i skuggan och såg på film. Vi stannade kvar ute även när Molle vaknade och fick då ett litet besök av Maja och Sixten som kom cyklandes. Tack vare dem gick eftermiddagen lite fortare. På kvällen var det äntligen dags för god mat och vin. Jag, Maja och Petra sågs på Enjoy där vi åt och drack gott, pratade och hade en mycket rolig kväll.1 kommentar:

  1. Haha det riktigt syns hur sura/trötta alla tre var vid fikat ;)

    SvaraRadera