söndag 14 juli 2013

Semester idag - Vardag imorgon

Imorgon börjar vardagen igen...Jonas har haft semester den här veckan och imorgon börjar han att jobba igen. Han ska bara jobba en vecka för att sedan ha semester igen i två veckor. Jag har lite blandade känslor kring det, men det positiva väger upp det negativa. Genom att Jonas jobbar en vecka får vi möjlighet att dra ut på vår ledighet tillsammans, vilket känns jättebra. Det handlar trots allt bara om fem ynka arbetsdagar. Lyckligtvis har jag och barnen tur som har både Maja och Sixten samt Emelie, Melker och Ebbe som också är hemma medan deras karlar jobbar. Jag har även lite roligheter inplanerade så jag tror att dessa fem dagar kommer gå väldigt fort. 

Jonas första semestervecka har varit en riktigt bra vecka. Vi har (som ni redan vet) varit på kusten och njutit av riktigt sommarväder. Vi har även hittat på roliga saker här i närområdet. I fredags var vi hemma hos Jonas föräldrar och grillade, i lördags var vi först på Mössebergs djurpark för att sedan avsluta dagen med middag på Stadts uteservering tillsammans med fina vänner. Idag har vi varit på utflykt med ångtåget som tog oss från Skara till Lundsbrunn, en historisk resa bakåt i tiden. Mer om vår härliga helg samt bilder kommer imorgon. 

Bilderna nedan är från vår grillkväll hos barnens farmor och farfar i fredag:


Innan grillning var det lek och bus i trädgårdenFarfar har gjort ett väldigt fint bord med bilbana till barnenInga kommentarer:

Skicka en kommentar