måndag 15 juli 2013

Vilken lördag!

Eftersom Joppe hade så hemsk hosta i lördags valde vi att inte åka och bada. Joppe är ett barn som älskar att bada och badar länge, han skakar tänder och fryser men vägrar gå upp ur vattnet. Därför ville vi inte riskera att hans hosta skulle bli värre genom att han blir kall. Vi valde att bara ta det lugnt i lördags förmiddag men barnen blev snabbt rastlösa och vi valde därför att åka till Mössebergs djupark efter lunch och vila. Barnen blev överlyckliga och ville åka på direkten. Joppe började genast att prata om Sotis (katten som är på djurparken) och om hur hästen jagade Sotis förra gången vi var där och att han nu ska rädda Sotis. 

Vi åkte iväg och i efterhand var vi så nöjda med vårt val. Vi hade en riktig mysig eftermiddag tillsammans. Barnen skötte sig väldigt bra och var glada och goa hela tiden. Det kändes som om jag var i en lyckobubbla. Barnen var så gulliga mot varandra och det var underbart att se hur de tog hand om varandra. Under vårt besök på djurparken fick jag sms av Emelie som frågade om vi ville följa med dem och äta middag på uteserveringen på Stadt senare på kvällen. Jag som svävade i min lyckobubbla svarade givetvis ja och kände mig (om möjligt) ännu gladare. På vägen hem stannade vi till på Mössebergsgården och åt glass och lekte lite på lekplatsen intill. 


Lördag kväll kom och vi tog en liten promenad fram till Stadshotellet där vi mötte upp "Nyårsgänget". Emelie, Jesper, Melker och Ebbe samt Maria, Robban, Lowa och Liwia. Vi hade en riktigt fin kväll  på uteserveringen tillsammans. Ett perfekt ställe för oss med barn. Barnen hade stora ytor att springa och leka på (både inne och ute), en lekhörna och leksaker. De serverade dessutom en jättebra barnbuffë med många olika rätter att välja och vraka bland. Jag är så glad över att Emelie tog initiativ och skickade sms till oss för vi hade verkligen en jättetrevlig kväll. 

Lördagar som denna, vill jag ha mer utav i livet...1 kommentar: