onsdag 14 augusti 2013

Då är vi igång!

Den här veckan är veckan då allt har dragit igång igen. Veckan då vi har klivit in i vardagen på riktigt med förskola och jobb. Barnen har haft tur som inte har behövt gå speciellt långa dagar. Men det har varit en stor omställning för dem. De har nästan varit hemma i 2 månader och visst märks det. Joppe har bytt avdelning och går nu på den stora avdelningen medan Molle går kvar på den lilla avdelningen med de yngre barnen. För Molle har det inneburit en stor förändring. Det märks att han saknar Joppe, hans stora trygghet på förskolan. Joppes övergång har gått bra vilket jag tror beror på att det  varit få barn den här veckan. Jag hoppas att det kommer att gå bättre och bättre för dem för varje dag som går.

                                 

Molle han växer och blir allt roligare för varje dag som går. Jag är fortfarande imponerad över hans förmåga att höra och förstå saker. Jag och Jonas kan prata tyst om något och ändå hör han och visar att han förstår vad vi pratar om. Pratar vi tyst om att vi kanske kan åka till badhuset så kommer Molle snabbt tillbaka med både badbyxor och handduk. Idag på förskolan sa jag till Joppe att ta av sig sin tjocketröja och helt plötsligt står Molle där med bar överkropp och har fått av sig båda sina tröjor. Helt fantastiskt hur de kan vara så olika? Molle är verkligen lyhörd och hör (och gör) allt medan Joppe inte alls bryr sig om att lyssna om det inte är något jättekul vill säga. Älskade barn, så älskade och fantastiska. 


2 kommentarer:

  1. Åh de är söta som socker dina barn! Skulle vara roligt och träffas i nån lekpark nån dag!

    SvaraRadera
  2. Nu har vi ökat sortimentet på vällingen och sänkt priserna och leverans direkt hem till dörren över hela Sverige + blöjor,barnmat mm

    www.blojbudet.se

    SvaraRadera