söndag 22 september 2013

Höstutflykt
Den här helgen har Jonas spelat golf både i fredags och även hela dagen idag. Han åkte vid 6 i morse och kommer inte hem förrän ikväll. Igår var det vår lediga dag tillsammans så därför ville vi göra det bästa av den dagen. Tidigt igår morse bestämde vi oss därför att åka till Borås Djurpark. Vi har pratat om att åka dit hela sommaren men det har inte blivit av. Vi kollade väderprognoserna för Borås lite snabbt och konstaterade att det skulle var skapligt väder. Vi fick även med oss barnens farmor och farfar, vilket var extra roligt.

Vi lämnade ett soligt Skara och åkte mot ett allt molnigare och gråare Borås. Väl framme började det duggregna och givetvis hade vi glömt regnskyddet till vagenen hemma. Men det lilla duggregn som kom vid parkeringen var det lilla som kom för väl inne på djurparken hade vi väldigt tur med vädret. Både Joppe och Molle var helt till sig när de såg alla djuren och särskilt för Molle blev det verkligen en upplevelse. Vi var på Borås Djurpark två gånger förra sommaren men då var Molle ca 8 månader och kommer säkerligen inte alls ihåg det. Ännu en dag att titta tillbaka på och minnas, det tackar vi Borås Djurpark för.

 
Joppe tyckte det var väldigt spännande med alla dinosaurier.
 
 
Molle var först lite rädd för de stora dinosaurierna men efter ett tag släppte det och han vågade till och med sig upp på en.

 
Girafferna brukar oftast vara populära, så även igår

 
Jonas, Molle, Joppe, farfar och farmor spanar in elefanterna

 
Två av elefanterna bjöd på en riktig show, de bråkade och busade med varandra

 
Den lilla elefanten var riktigt söt

 
Fika är ett måste på alla utflykter

 
Lejonen var (till Jonas besvikelse) trötta och låg bara och sov

 
Björnarna var i full fart då det var fruktdags

 
Till Jonas glädje fick han se ett lodjur på väldigt nära håll
 
 
Molle ville minsann inte sitta i vagnen under besöket på djurparken, antingen så skulle han gå själv eller bli buren. Farfar fick rycka in här.

 
Det blev ett stopp på lekplatsen, vilket barnen tyckte var riktigt kul.

 
Wow, Molle ser ett av sina favoritdjur "Mamma mu".
 
 
Var är djuren?

 
Hej då Borås Djurpark och tack för den här gången! Vi ses nästa år igen!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar