onsdag 18 september 2013

Samhällsbyggnadskontoret

Onsdag morgon och här är trötta familjen vakna. Joppe har hostat precis hela natten och var ledsen och bad snällt om medicin till den dumma hostan vid halv 2 inatt. Därefter kunde han inte somna om utan låg och hostade hela tiden. Så det fick bli att se på Nicke Nyfiken för att få honom att "glömma" av hostan lite. Det fungerade och efter några avsnitt gäspade han och ville sova igen. Men vad svårt det är  för en annan att sova när han ligger och hostar i sömnen. Molle lyckades sova sig igenom hela den här natten och vaknade pigg och glad alldeles för tidigt, precis som vanligt. Joppe får vara hemma från förskolan idag och vila upp sig själv och den dumma hostan.

Ikväll ska jag och Jonas på informationskväll på Samhällsbyggnadskontoret. Där ska vi få information, råd och tips om nybyggnation, bygglov (hur det går till och vad som gäller), skisser och så vidare. Stadsarkitekten ska prata om energihushållning och energirådgivning. Jag hoppas på att det blir ett bra möte och att vi kan få många tips, idéer, svar på frågor och hjälp.
 
Jonas sitter och ritar på vårt framtida hus i datorn på kvällarna och det känns så konstigt  och spännande att det kanske är just det huset som vi kommer att bo i framöver. Jag är glad över att jag och Jonas har lika syn på hur vi vill att vårt hus ska se ut, både vad det gäller exteriör och interiör. Det är verkligen en spännande resa vi har framför oss.
 
 
Ängen 2 - vår tomt

1 kommentar:

  1. Ska bli så kul å se utvecklingen! Vill också ha hus! Kanske kan få lite tips på vägen?

    SvaraRadera