lördag 11 juni 2011

Shopping och Sushi!

I förmiddags for jag och Jonas iväg till Skövde för att kika på ett par nya byxor till Jonas kostym. Mina föräldrar var snälla och var barnvakt åt Joppe så vi kunde kika i lugn och ro. Vi hittade ett par riktigt snygga byxor till Jonas, riktigt skönt att ha allt klart inför bröllopet på lördag! Vi köpte även lite annat smått och gott, såsom ett par shorts till mej samt strumpbyxor. Joppe fick en fin t-shirt och Jonas fick ytterligare ett par byxor. Med detta glada shoppinghumör beställde vi även med oss sushi hem.

När vi kom hem berättade Joppes mormor och morfar att de hade varit ute och gått på stan och Joppe hade fått en ny bok av dem. Igår fick han en jättefin bok med en massa knappar och ljud och idag fick han alltså en till. Så det var en glad Joppe som väntade på oss när vi kom hem.

Nu ligger Joppe och sover gott och jag och Jonas har mumsat i oss all sushi. Fy så gott det är! Vi är verkligen helt tokiga i sushi båda två. Det är nog tur att det inte finns att köpa här i Skara, för då hade det sannolikt blivit hämtmat flera gånger i veckan.

2 kommentarer:

  1. Vart köper ni sushi i Skövde? Skulle vilja prova de.

    SvaraRadera
  2. Sushin köper vi på Sushi Yaki i Skövde. Det som ligger precis bredvid Orient Palace. Jättegott!

    SvaraRadera