söndag 27 november 2011

Tomteparaden

Vi trotsade mjölkstockningen och det hemska vädret (storm och regn) och traskade iväg fram till stan för att se på årets Tomteparad. Jag tycker det är så synd att vädret var som det var eftersom det är kul när det väl händer något i vår lilla stad. Hade gärna velat gå en sväng i stan, kika i affärer, lämna Joppes önskelista till tomten osv. Men nu fick vi nöja oss med att se själva tomteparaden och sen springa hem för det spöregnade och blåste så. Tomteparaden var i alla fall mysig att se på och Joppe tyckte det var jätteroligt.

När vi kom hem var både jag och Jonas genomblöta och Joppe var helt röd om sina små händer (han vägrade nämligen att ha på sig vantarna). Molle däremot var helt oberörd av det dåliga vädret, han somnade i vagnen innan vi hann gå och sov när vi kom hem.

5 kommentarer:

  1. Åå så mysigt med tomteparad :) julmys är underbart!

    Absolut tycker jag denna graviditet gått snabbare än första. Det måste bero på ens vardag med barn redan lixom. Dom har ju en tendens att få dagarna att gå ;) Hur är det med mjölkstockningen? blir det nåt bättre?

    SvaraRadera
  2. Nelson vägrade åxå vantar idag ;) o då dröjde det inte länge innan händerna va kalla i det här vädret :-/

    SvaraRadera
  3. Carro - Mamma till Elsa o Max27 november 2011 kl. 21:32

    Ja uch vilket väder :( Vi trottsade oxå o gick upp en sväng! himla typiskt, men barnen tänkte vell inte ens på regnet, inte Elsa allfall :)
    Nu hoppas ja att ja får se er på dagis iveckan ;)

    kramar

    SvaraRadera
  4. Vi var med där och kollade! Det är ju alltid så mysigt att titta på, men snön och den "riktiga" känslan saknades men den kommer väl :) Ha en skön söndagskväll nu o du: håll brösten varma :)
    Förresten kanske vi kan ses i veckan om ni orkar och vill? hur går Joppe på dagis (om han nu ska de vill säga) :) Jag jobbar Måndag sen lugnt!
    kram!

    SvaraRadera
  5. Vad mysigt med tomteparad! Vi har en vantvägrare här hemma också, i morse när jag lämnade fick jag lämna vantarna i hans luva... Hoppas ni får en mysig måndag! Kram

    SvaraRadera