torsdag 28 juni 2012

Älskade sol

Underbart väder igår och ett helt fantastiskt väder idag också. Är sommaren här nu tro?! Hoppas det! Soliga dagar som dessa måste man ta tillvara på och jag vägrar att sitta inne då. I förmiddags tog jag och barnen en promenad till lekplatsen och lekte lite. Även Maja och Sixten kom förbi på en liten pratstund.


Efter lunch och vila mötte vi upp Josefine och hennes tre fina barn för ännu mer lek på lekplats. Josefine och jag har följts åt på våra bloggar, facebook och instagram så det var kul att träffas "på riktigt". Barnen lekte för fullt och fikade även gång på gång. Det var riktigt varmt på lekplatsen och svårt att hitta skugga så våra minstingar var varma, men glada ändå. Molle blev lite skrikig innan vi packade ihop, han var så varm stackarn trots att han bara låg i body och blöja. Tack Josefine, Tilde, Milton och Vincent  för en mycket rolig eftermiddag!

Joppe och Tilde

1 kommentar:

  1. Tack själva! Vi hade jätte skoj och ser framemot att träffas igen :) Ha en fin helg! Så får vi höras om en lekdejt snart igen. Kraam

    SvaraRadera