torsdag 28 juni 2012

Sol och bad!

När Jonas kom hem från jobbet igår var jag och barnen redo. Maten stod på bordet och Joppe hade redan hunnit äta upp nästan all sin mat, packningen var klar och det var bara Jonas som skulle få i sig lite mat och byta om för att sedan åka vidare till badhuset. Solen sken och vi alla var badsugna!

Vi började med att bada inomhus för att sedan gå ut och bada på utebadet. Joppe var verkligen i sitt esse, han åkte vattenrutschkanorna, både de små ute och inne samt den stora. Han plaskade, sprang, hoppade, skvätte, busade, "simmade" och lekte. Han var så glad och det var helt underbart att få se honom så lycklig.

Molle tyckte också att det var kul att bada, han satt i den lilla poolen och hade det gott. Efter en stund tog Jonas upp honom och gick och duschade av honom och sen tog jag över och gick ut och satte oss på filten i solen och åt lite smoothie. Under tiden var Jonas och Joppe inne och badade och åkte den stora rutschkanan som snabbt blev en favorit.

Efter två timmars lek och bad frös Joppe så han skakade, men sätta sig och fika eller åka hem ville han inte. Nej nej nej, han var där för att bada. Jag sa som jag alltid brukar säga när vi ska lämna en plats "Joppe kan du säga hejdå till badet". Joppe svarade direkt med att säga "Hejdå........MAMMA! Mamma sitta där borta". Joppe pekade längst bort i badhuset där Jonas och Molle satt, där tyckte han minsann att hans kära mamma kunde gå och sätta sig så han kunde få leka och bada ifred. Jaja det blev i alla fall lite bad till innan vi fick bära in en ledsen Joppe in i omklädningsrummet för dusch och hemfärd.

Vi hade det riktigt bra, roligt och mysigt på badet och förhoppningsvis åker vi dit snart igen!

 

1 kommentar:

  1. Vad mysigt det ser ut! Vi funderar på att ta ngn dag till Sommarland när vi är på kusten, hur lång tid tar det att åka?J
    Angående din kommentar på bloggen, ja men han är ju bara världens gosigaste hund och Gry var såååå lycklig efter och pratar om Figo och promenaden än!
    Kommer ni vara någon mer längre tur i Fjällbacka?
    Mysigt att vi fick den lilla stunden/promenaden ner till torget tillsammans, hoppas på fler!

    SvaraRadera