söndag 3 juni 2012

Stillasittande

Nu har vi varit hemma med Joppe i över två dygn och än så länge fungerar det bra. Joppe har hittills inte klagat så mycket över att han inte får gå utan hela tiden måste sitta stilla. Delvis är det nog på grund av att han har ont emellanåt samt att han blir slö av medicinerna. Imorgon är det dags att testa att dra ner på medicineringen och ge lägre doser av både Ipren och Alvedon. Förhoppningsvis kommer det fungera bra. Jag hoppas bara inte att han kommer få mer ont, för då kommer det kännas riktigt jobbigt.

Idag har vi tagit det lugnt precis som vi ska, kikat på den nya bamsefilmen igen, varit ute och gått med barnen i vagnen två gånger och myst i soffan med bokläsning och chokladpudding. Jag och Molle har även varit hemma hos Susanne och Micke och fikat tillsammans med Helen och Agust, medan Jonas och Joppe sov. Helen och Agust hade med sig presenter till både Joppe och Molle. Bilder på dem kommer imorgon.

Imorgon ska vi förflytta oss till köket för att dega och göra halsband. Det gäller att ha lite lätt aktivering så Joppe inte blir allt för rastlös. Några promenader blir det garanterat också så vi får lite frisk luft och för att få timmarna att gå.

Hörs imorgon!

(kunde tyvärr inte ladda upp några bilder med blogger appen, trist)

2 kommentarer:

  1. åhh duktiga joppe <3 håller alla tummar vi har för att de ska funka med minskad smärtlindring!! ja här har de verkligen varit fullt upp...va helt slut igår kväll men nu är ja på å allert igen ;-) ha en bra dag. kraam

    SvaraRadera
  2. Du skriver så fint att man blir alldeles rörd!
    Skönt att operationen gått bra och att Joppe än så länge tycker att det är okej att vara stilla. Hoppas dagarna går snabbt nu så han får springa och leka igen!!

    SvaraRadera