torsdag 5 juli 2012

Varma kvällar

God morgon torsdag!
God morgon dagen innan den bästa dagen!

Om en liten liten stund ska jag och barnen ge oss ut för att ta en promenad hem till Maja och Sixten där vi är bjudna på fika tillsammans med Petra och Charlie. Det ska bli kul att träffas idag igen! Det kommer eventuellt att dröja några veckor tills vi ses allihop nästa gång. Snart är det dags för semestrar och då blir det betydligt svårare att pricka in en dag då vi alla är hemma. Förhoppningsvis hinner vi ses någon dag på kusten om vi nu lyckas vara där samtidigt.

Igår eftermiddag när Jonas kom hem från jobbet gick vi till lekplatsen intill med en gång. Joppe blev jätteglad över att få åka rutschkana och Molle blev glad över att få gunga. Joppe älskar att åka rutschkana och vill gärna att både både jag och Jonas åker. Så jag och Jonas fick åka om och om igen, vad gör man inte för att göra Joppisen glad och lycklig.

På kvällen grillade vi i trädgården tillsammans med mina föräldrar. Det var fortfarande riktigt varmt och skönt ute och grillat smakar verkligen så mycket bättre när man äter ute. Mer sådana här dagar och kvällar tack....fast gärna med lite mer sömn ;)

 Molle gungar
 Gungeligung
 Molle spanar på Joppe och pappa som åker rutschkana
 Joppe hjälper till att ta fart på Molle
Joppe åker mer än gärna rutschkana

1 kommentar: