torsdag 2 augusti 2012

Augusti är här!

Augusti månad är här och det känns verkligen som om vi inte har fått en riktig sommar än. Visst har det varit soligt, varmt och skönt några dagar men inte alls så många dagar som jag skulle önskat. Innan sommaren började trodde jag att vi skulle få en riktigt varm och skön sommar med mycket sol och bad. Visst har vi badat, men det har inte alls varit så skönt i vattnet som det brukar vara. Dock kan jag inte riktigt släppa taget om hoppet ännu. Jonas har en vecka semester kvar och jag håller mina tummar stenhårt och hoppas på att vi kommer att få en riktigt skön sommarvecka tillsammans.

Igår var vi på grillfest, eller rättare sagt grillkväll hemma hos Jonas, Maja och Sixten. Petra och Charlie kom också över, vilket var riktigt kul. Marcus jobbade tyvärr så honom saknade vi allt. Vi åt jättegod mat och efterrätt och hade en mysig stund tillsammans med fina vänner och härliga barn.

3 kommentarer:

 1. Du är sååååå jäkla vacker tjejen!du strålar!
  O alla bilder från semestern.Älskar vartenda en!Speciellt den i havet när Jonas snurrar runt lilleman ovanför vattnet.SÅÅÅÅ fin!
  ( o alla bilder på dig är ju alltid fantastiska såklart <3 )
  Underbart att höra att semestern är så lyckad!Det är ni då verkligen värda.massa massa kramar

  SvaraRadera
 2. Mmm så gott det ser ut!

  jag saknar också den riktiga sommaren. Är verkligen inte redo för höst när jag inte fått en enda hel stranddag. Hemskt ju!! jag har också en vecka semester kvar så vi får hålla tummarna hårt för bra väder. Kram

  SvaraRadera
 3. Saknar dig så sis, längtar så till vi ses i fjällbacka

  SvaraRadera