lördag 1 september 2012

Cykelpremiär

Status här hemma: Molle sover, Joppe ligger och kikar på "Bilar" på iPaden, Jonas spelar ps3 och jag har för ovanlighetens skull satt mig i köket vid köksbordet. Sitter just nu och äter jordgubbar och bloggar, det är tyst och skönt här hemma.
 
I morse skulle Jonas egentligen åkt och spelat golf tidigt på morgonen, men han råkade ställa sin klocka en timma fel, så istället för att gå upp klockan 6 vaknade han klockan 7 och golfen hade därmed redan börjat. Istället fick vi ha Jonas här hemma, vilket vi givetvis INTE var ledsna över. Vi lekte inne på förmiddagen och åt lunch tillsammans med barnens mormor och morfar.
 
I eftermiddag tog hela lilla familjen en cykeltur. Joppe satt bakom Jonas och Molle satt bakom mig. Det var premiär för Molle att cykla och han var nöjd och glad hela cykelturen. Vi tog ett stopp på lekplatsen och lekte en stund innan vi cyklade vidare igen. Det är mysigt och kul att cykla med barnen tycker jag, sen så går det så fort att ta sig någonstans, vilket är toppen.
 
 

5 kommentarer:

 1. va kul att molle uppskatta cykelturen!! cykelkärra är väldigt bra oxå...den använde ja en del när ja va själv med barnen...smidigt om man ville cykla! dessvärre är barnen nog för tunga nu :-/
  trevlig helg, kraaaam

  SvaraRadera
 2. Sötnöt! Va kul att han gillade cykelturen!

  SvaraRadera
 3. Vad är det för märke på Molles cykelsits?? Kram Ida

  SvaraRadera
 4. Vad är det för märke på Molles cykelsits?? Kram Ida

  SvaraRadera
 5. Vad är det för märke på Molles cykelsits?? Kram Ida

  SvaraRadera