söndag 2 september 2012

En gång till!

Redan söndag idag! Varför ska alltid helgen gå så fort? Och varför ska alltid söndagarna kännas som dagen då helgen tar slut. Söndagen är ju faktiskt en helledig dag i vår familj men ändå har man lite söndagsångest. Vad vi ska göra idag har vi inte riktigt bestämt, jag får nog ta och anordna ett möte med mina tre killar för att se vad de vill hitta på. Känner jag Joppe rätt så vill han garanterat åka och bada, så eventuellt ska Jonas och han åka en sväng till badhuset i eftermiddag efter vilan.
 
Min förkylning är typ helt borta, vilket är skönt. Molle är fortfarande förkyld men har ingen feber som tur är. Nästa vecka är det ju terminstart på nya gymmet så då har jag inte tid med att vara sjuk. Ska verkligen bli så skönt att börja träna!
 
Igår var jag faktiskt ute på en liten springtur igen, inte illa för att vara mig. Jag hade ju inte sprungit sedan förra fredagen så jag gjorde ett försök och är nöjd. Jag sprang bara 4 km den här gången också, men det var riktigt tufft ibland för det var rejäl motvind, kändes knappt inte som om jag kom framåt stundtals. Men mitt mål med att springa är att inte stanna en endaste gång och det klarade jag även denna gång så det var ju bra. Nu drar ju gymmet igång som sagt så då blir det nog inga direka springturer på ett tag. Men det är skönt att veta att min kropp klarar av att springa. Heja Heja!
 

 

5 kommentarer:

 1. Åh vad du är duktig! Gillar inte heller söndagar nåt vidare här, blir alldeles för ofta stress över allt man vill hinna innan helgen är slut samtidigt som man bara vill mysa och slappa!

  SvaraRadera
 2. Duktiga du! Jag ska önska mig lite självdisciplin i födelsedagspresent här i sep ;)

  SvaraRadera
 3. Heja heja vad duktig du är!

  Ja söndagar är tråkiga dagar. Egentligen bara lördag som är helg på riktigt för på söndagen tänker man mest på jobbet som kommer dagen efter!

  SvaraRadera
 4. åhh va duktig du är!! usch har oxå lite söndagsångest idag....känns inte som vi gjort nåt på hela helgen å då blir de ännu värre asså!!

  ja de ska bli gött när kopporna är över!! men än inget på Olle...
  Ja cykelkärra är sååå bra, de rekomenderar ja om du gillar å cykla. tyvärr är ja inget större fantast av att cykla så vår är inte använd många gånger asså!!! men men nu åker den nog ut på blocket för nu är de för tunga för den, å alma kommer ju cykla själv nästa sommar!!
  kraaam

  SvaraRadera
 5. du är bäst!ingen protest!
  O jag bara älskar bilderna!Speciellt den översta!Så jäkla härlig!
  skönt att du mår bättre hjärtat!KRAM

  SvaraRadera