söndag 2 september 2012

Slickepott

Idag när vi vaknade var det regnigt och grått ute. Jonas och barnen myste ner sig i soffan under en filt och kikade på Bolibompa medan jag tog en skön morgonpromenad. Det är så skönt att gå ut och gå på morgonen tycker jag, inte så mycket människor ute, tyst, fridfullt och friskt. När jag kom hem från promenaden så hade barnen vaknat till ordentligt och leken var i full gång. Det är så roligt att se när Joppe leker med Molle. Joppe förvandlas liksom till en liten mini-Joppe på 9 månader, som gör precis så som lillebror gör. Joppes favoritlek med Molle är att krypa iväg så att Molle "jagar" honom. Egentligen följer väl Molle bara efter sin storebror, men Joppe tror på fullt allvar att han jagar honom.
 
Efter lunch och vila åkte Jonas iväg och jobbade medan jag och barnen bakade, plockade och lekte. Molle var väldigt intresserad av bakningen och blev överlycklig när han fick smaka lite lite kakdeg på slickepotten.
 
När Jonas kom hem från jobbet åt vi middag och sen var det dags för familjens stora killar, Jonas och Joppe att åka till badhuset. Joppe som hade längtat hela eftermiddagen skyndade sig snabbt ner för trappan och ropade "Hej då mamma".
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar