torsdag 14 februari 2013

Alla ♥ Dag

Idag är det Alla Hjärtans Dag, en dag som vi inte direkt brukar fira. Vi brukar inte köpa presenter till varandra utan istället ha en mysig dag/kväll tillsammans. Jonas är den som har bestämt vad vi ska göra ikväll och valet blev sushi-kväll. Jag och Jonas ska ha en myskväll med hemmagjord sushi och filmmys. Vi är riktiga sushi-älskare men vi har aldrig gjort egen sushi hemma. I farsdag förra året fick Jonas en sushi-kokbok och ingredienser (givetvis inte de färska ingredienserna) till sushi. Så ikväll blir det alltså sushikväll hemma hos oss. Hur det kommer gå vet jag inte, det är nog svårare än vad det ser ut. Men det ska bli mysigt att göra något tillsammans och förhoppningsvis blir det gott. 

När Jonas kommer hem från jobbet blir det spinning för mig, Maja kommer och hämtar upp mig och sen drar vi vidare till gymmet. Under tiden får Jonas egentid med barnen, det uppskattar både han och dem. När jag kommer hem från spinningpasset blir det lite torsdagsmys i soffan med barnen, popcorn och barnprogram eller en film står på schemat. Det är inte bara jag och Jonas som ska göra något mysigt tillsammans idag, barnen ska givetvis få sin del också. 

Önskar er alla en fin Alla Hjärtans Dag

Bilder från igår eftermiddag:

1 kommentar:

  1. Mums så gott! Jag och min mamma gjorde egen sushi en gång för många år sen. Det måste vi göra snart igen. Hur lyckades ni? kram

    SvaraRadera