fredag 10 maj 2013

Kristi Himmelfärdsdag

Igår var det Kristi Himmelsfärdsdag och vi var lediga. Molles temp låg som högst på 38,3, vilket var skönt då det verkar gå åt rätt håll. Vi började dagen med att mysa till bolibompa och äta frukost tillsammans. Sen tog vi en promenad upp till stan för att handla lite. När vi kom hem stannade vi kvar ute och åt glass på trappan. Vädret var inte alls lika skönt som i onsdags men det var åtminstone varmt, men regnet hängde i luften och det kom lite små skurar då och då. Men trots det så var det riktigt härligt ändå. Den här sommarvärmen som har kommit hit är fantastisk och jag hoppas värmen är här för att stanna. 

Igår var jag även på gymmet. Det var nästan fem veckor sedan jag var där senast och det kändes kan jag berätta. Konditionen och styrkan i benen var inte alls densamma. Men vreset och viljan fanns som vanligt där och jag kunde genomföra ett riktigt bra pass ändå. Nu hoppas jag verkligen inte att det dröjer fem veckor till nästa gång. 

På snigeljakt


Glass på trappan


Glasskillarna


Trädgårdsfint


 Mollisen

1 kommentar:

  1. Vad fina pojkarna är :) Kika gärna in på min matblogg där jag just nu håller lite barntävlingar för att fira att jag precis fått mitt andra barn :)

    SvaraRadera